Maastricht een stad om verliefd op te worden

Kronkelige, Bourgondische straten met een overvloed aan heerlijke restaurants en eetcafés, die naar u lonken. Het is een stad die bruist van gezelligheid.

Slenterend door de klinkersteegjes van Maastricht ontdekt u al gauw, dat het een stad is die bijzonder rijk is aan kunst en cultuur. Historische gebouwen met prachtige gevels.  Het imposante vrijthof, een van de beroemdste pleinen van Nederland waar regelmatig evenementen plaats vinden. De openluchtconcerten van Andre Rieu en het Preuvenemint.

Een majestueus plein, omgeven door Kerken, het Theater aan het vrijthof en tal van monumentale panden met eetcafés . En natuurlijk de mooiste boekhandel van Europa in de Dominicanenkerk.

 

 

 

Het Heuvelland, Eckelrade het landschap waar u van gaat houden

Eckelrade, het Heuvelland, een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. De voordeur van de Melkfabriek is een uitstekend vertrekpunt voor al uw wandelingen en fietstochten. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, bij het zien van wilde reeën, dassen, vossen, steenmarters, wilde zwijnen en andere bosdieren. In het voorjaar is dit sfeervolle oude loofbos bezaaid met prachtige bloementapijten. In dit hellingbos bevindt zich de oudste vuursteenmijn van de wereld.

Het voorjaar, het tijdstip om een bloesemtocht te maken. Prachtig bloeiende en geurende  hoogstam-fruitbomen sieren het Heuvellandschap rondom Eckelrade. Het grote hoogteverschil rondom Mheer en Noorbeek zorgen voor schitterende vergezichten.

De Melkfabriek de plek waar u terug komt. De Melkfabriek, een sfeervolle B&B op de grens van Maastricht en het Heuvelland. Een fantastisch logeeradres, waar gastvrouw Resi u een onvergetelijke tijd bezorgt. B&B de Melkfabriek is gevestigd in historisch, industrieel erfgoed. Authenticiteit en het comfortabele van vandaag  gaan hier hand in hand.

Als gast geniet u van dit waardevolle uit het verleden en het heden.

 

2018, Een kroonjaar voor de Melkfabriek

Tien jaar geleden wandelden de eerste gasten de voormalige Melkfabriek binnen. Resi, de gastvrouw, de eigenaresse en het gezicht van deze B&B zal ook dit jubileumjaar u als gast weer verwelkomen.

Dit jaar zullen cadeaubonnen gedrukt worden voor de gasten. Deze cadeaubon is een waardebon ter waarde van een overnachting in de Melkfabriek. Er zullen 3 bonnen gedrukt worden. De gelukkige gasten onder u zullen die mensen zijn, die rechtstreeks  via www.demelkfabriek.com boeken en waarvan hun boeking de 10de, de 20ste of de 30ste boeking is. De bon zal overhandigd worden op de datum waarop u in de Melkfabriek verblijft.

Zoals u al gezien heeft, heeft de Melkfabriek een nieuw digitaal jasje 😊

Reviews

- Mooie B&B dichtbij de natuur en 10 min rijden van het centrum van Maastricht.
- De kamer was mooi, het gebouw erg charmant, de locatie perfect, het ontbijt was heerlijk en de eigenaresse zeer vriendelijk. Zouden graag nog eens terug komen.

Rick

- Rustige accommodatie met een prettige gemeenschappelijke woonkamer. De kamers waren netjes en volledig. Wij hadden de twee kamers die verbonden waren via een gangetje en met een gezamenlijke badkamer, ideaal voor ons gezin.

Sabine

- Topadres om door te geven.
- Was super. Top gastvrouw. Goed Bed. Heerlijk ontbijt. Aanrader!

Mathijs

- Alles ok. De ontvangst was hartelijk. Huiskamer en ontbijtkamer zeer sfeervol. Smaakvol ontbijt.

Eli

Maart

De Maand van de TEFAF in het MECC, 5 autominuten van de Melkfabriek en een goede busverbinding lijn 57. 

Juli

André Rieu op ’t Vriethof in Mestreech.